Ασφαλιστικός Επενδυτικός Όμιλος ΝΝ - NN Hellas

Ο Όμιλος ΝΝ

Είμαστε ένας ασφαλιστικός και επενδυτικός όμιλος με δραστηριότητα σε περισσότερες από 18 χώρες και ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Έχουμε ολλανδικές ρίζες και μια πλούσια ιστορία που μετρά περίπου 170 χρόνια.

Ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ιδιώτες, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί, καθώς και θεσμικοί επενδυτές. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω τοπικών δικτύων ασφαλιστικών συμβούλων, μεσιτών και τραπεζών, αλλά και απευθείας, μέσω των ιστοσελίδων μας.

Με 15.000 εργαζόμενους, σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Σε ό,τι κάνουμε ξεχωρίζουμε για τη δέσμευση, την αμεσότητα και την προσωπική προσέγγιση, που επιτρέπουν σε 17 εκατομμύρια πελάτες μας να επικεντρωθούν σε ό,τι θεωρούν σημαντικό.

Οι εταιρικές μας αξίες συνοψίζονται ως εξής: νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε. Βασιζόμαστε στο μέγεθος, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών και επενδυτικών λύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο NN μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.nn-group.com

Ρυθμίσεις
Search NN Website