Υποβολή Παραπόνων (Αιτιάσεων)

Πολιτική Παραπόνων (Αιτιάσεων)

Στην NN Hellas δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Όμως, για να γίνει αυτό σωστά, χρειαζόμαστε και τη δική σας συμβολή. Ενθαρρύνουμε την επικοινωνία σας μαζί μας, καθώς τα παράπονα αποτελούν για εμάς πολύτιμη ευκαιρία για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ώστε κάθε επαφή με τους ασφαλισμένους μας να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.
Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι και Δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε όλα τα παράπονα άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς διακρίσεις ή κάποια μορφή προκατάληψης.
Γι' αυτό, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή από τον τρόπο με τον οποίο αυτά παρέχονται, όχι μόνο έχετε το δικαίωμα, αλλά σας ενθαρρύνουμε να μας το γνωστοποιήσετε. Έτσι, μπορούμε να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε το παράπονό σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, εκτιμούμε τα θετικά σας σχόλια, τα οποία θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της καλής λειτουργίας του προσωπικού μας.

Εάν θέλετε να μας επικοινωνήσετε κάποιο παράπονο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Μήνυμα
 
E-mail
 
Ταχυδρομικά
Λεωφόρος Συγγρού 198, Καλλιθέα 17671
Υπόψη: Customer Relations (Διαχείριση Αιτιάσεων/Παραπόνων)
 
Fax
+30 210 950 6611
 
Τηλεφωνικά
Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 21:00)
801 100 200 300 (από σταθερό)
+30 210 950 6000 (από κινητό ή από το εξωτερικό)
 

Οι πελάτες μας είναι σημαντικοί

Το Τμήμα Customer Relations, αρμόδιο τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων (Αιτιάσεων), εξασφαλίζει ότι το παράπονό σας θα ακουστεί και θα αντιμετωπιστεί δίκαια και γρήγορα, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα που απορρέουν από τη συνεργασία σας με εμάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

 • Αντιμετωπίζουμε τις αναφορές σας  με ευγένεια και αμεροληψία.
 • Χειριζόμαστε με εχεμύθεια όσα μας γνωστοποιείτε.
 • Δεν πρόκειται να κατηγορηθείτε ή να παρενοχληθείτε λόγω του παραπόνου που εκφράσατε.
 • Δεν πρόκειται να αντιμετωπιστείτε με διάκριση λόγω αναπηρίας, χρώματος, φυλής, θρησκείας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
 • Μόλις λάβουμε το παράπονό σας, το Customer Relations, αρμόδιο τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων (Αιτιάσεων), θα το καταγράψει και θα σας ενημερώσει εγγράφως για την παραλαβή του σε διάστημα μίας (1) εργάσιμης ημέρας, αναφέροντάς σας τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου μας που συντονίζει τις ενέργειες.
 • Εφόσον κριθεί αναγκαίο, εκπρόσωπος του Τμήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας εκ νέου για τυχόν διευκρινίσεις.
 • Στόχος μας είναι να επιλύουμε τα παράπονα των πελατών μας εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, έχοντας ως ανώτατο όριο αυτό των πενήντα (50) ημερολογιακών ημερών, όπως ορίζεται ρητά από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το χρονοδιάγραμμα που ορίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, δεν μπορεί να τηρηθεί, οι λόγοι της καθυστέρησης και μία νέα πιθανή ημερομηνία απάντησης θα γνωστοποιούνται από τον εκπρόσωπο του Τμήματος Customer Relations.
 • Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιήσει η απάντησή μας, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε σε Αρχές προστασίας του Καταναλωτή, όπως ο Συνήγορος του Καταναλωτή, για την εξωδικαστική επίλυση του θέματος.

 

Απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να σας βοηθήσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται:

 • Ενεργήστε άμεσα: όσο καθυστερείτε να υποβάλετε το παράπονό σας, τόσο πιο ασαφή μπορούν να γίνουν τα γεγονότα και τόσο πιο δύσκολη να είναι στη συνέχεια η επίλυσή του.
 • Δώστε μας στοιχεία ταυτοποίησης: αναφέρετε ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό συμβολαίου σας, καθώς και κάθε άλλη διευκρινιστική πληροφορία.
 • Να είστε σαφείς: προσπαθήστε να συνοψίσετε ποιο ακριβώς είναι το παράπονό σας, χωρίς να αναφέρετε πολλές λεπτομέρειες. Εάν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, παραθέστε τα γεγονότα με χρονολογική σειρά, κατά προτίμηση με ημερομηνίες και περιγραφή περιστατικών, τηλεφωνικών κλήσεων, επιστολών, συναντήσεων κ.ο.κ.
 • Πείτε μας τη δική σας γνώμη: αναφέρετέ μας τι θεωρείτε ότι κατά τη γνώμη σας πρέπει να γίνει.

 

Ρυθμίσεις
Search NN Website