Πολιτική Αιτιάσεων (Παραπόνων)

Στην NN Hellas δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Όμως, για να γίνει αυτό σωστά, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε ή από τον τρόπο με τον οποίο αυτά παρέχονται, όχι μόνο έχετε το δικαίωμα, αλλά σας ενθαρρύνουμε να μας το γνωστοποιήσετε. Έτσι, μπορούμε να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε το παράπονό σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, εκτιμούμε τα θετικά σας σχόλια, τα οποία θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της καλής εργασίας του προσωπικού μας.

Εάν θέλετε να μας επικοινωνήσετε κάποιο παράπονο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Μήνυμα
 
E-mail
 
Ταχυδρομικά
Λεωφόρος Συγγρού 198, Καλλιθέα 17671
Υπόψη: Customer Relations (Διαχείριση Αιτιάσεων/Παραπόνων)
 
Fax
+30 210 950 6611
 
Τηλεφωνικά
Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 21:00)
801 100 200 300 (από σταθερό)
+30 210 950 6000 (από κινητό ή από το εξωτερικό)
 

Αντιμετωπίζουμε όλα τα παράπονα αποτελεσματικά και άμεσα, χωρίς καμία προκατάληψη. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι στις συναλλαγές μας με τους πελάτες μας. Στην περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας για κάποιο παράπονο:

 • Θα αντιμετωπίσουμε το θέμα με ευγένεια και αμεροληψία.
 • Θα χειριστούμε με εχεμύθεια όσα μας γνωστοποιήσετε.
 • Δεν πρόκειται να κατηγορηθείτε ή να παρενοχληθείτε λόγω του παραπόνου που εκφράσατε.
 • Δεν πρόκειται να αντιμετωπιστείτε με διάκριση λόγω αναπηρίας, χρώματος, φυλής, θρησκείας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
 • Μόλις λάβουμε το παράπονό σας, το Τμήμα Customer Relations (Υπεύθυνο τμήμα Διαχείρισης Αιτιάσεων/Παραπόνων) θα το καταγράψει και θα σας ενημερώσει εγγράφως για την παραλαβή του σε διάστημα μίας (1) εργάσιμης ημέρας, αναφέροντας σας τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου μας που συντονίζει τις ενέργειες.
 • Εφόσον κριθεί αναγκαίο, εκπρόσωπος του Τμήματος Customer Relations θα επικοινωνήσει μαζί σας εκ νέου για τυχόν διευκρινίσεις.
 • Στόχος μας είναι να επιλύουμε τα παράπονα των πελατών μας εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους έχοντας ως ανώτατο όριο αυτό των  πενήντα (50) ημερολογιακών ημερών, όπως ορίζεται ρητά από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το χρονοδιάγραμμα αυτό δεν μπορεί να τηρηθεί, οι λόγοι της καθυστέρησης και μία νέα πιθανή ημερομηνία απάντησης θα γνωστοποιούνται από τον εκπρόσωπο του Τμήματος Customer Relations.
 • Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιήσει η απάντησή μας, έχετε το δικαίωμα να αποτανθείτε σε αρχές προστασίας του καταναλωτή, όπως, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, για την εξωδικαστική επίλυση του θέματος.

 

Βοηθώντας την NN Hellas να σας βοηθήσει

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε παράπονο, υπάρχουν κάποια απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να σας βοηθήσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται:

 • Ενεργήστε άμεσα: όσο καθυστερείτε να υποβάλετε το παράπονό σας, τόσο πιο ασαφή μπορούν να γίνουν τα γεγονότα και τόσο πιο δύσκολη να είναι η επίλυσή του.
 • Δώστε μας στοιχεία ταυτοποίησης: αναφέρετε ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό συμβολαίου σας, καθώς και κάθε άλλη διευκρινιστική πληροφορία.
 • Να είστε σαφείς: προσπαθήστε να συνοψίσετε ποιο ακριβώς είναι το παράπονό σας. Μην αναφέρετε πολλές λεπτομέρειες. Εάν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, παραθέστε τα γεγονότα με χρονική σειρά, κατά προτίμηση με ημερομηνίες και περιγραφή περιστατικών, τηλεφωνικών κλήσεων, επιστολών, συναντήσεων κ.ο.κ.
 • Πείτε μας ποιο είναι το αίτημά σας: αναφέρετέ μας τί θεωρείτε ότι κατά τη γνώμη σας πρέπει να γίνει για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Το Τμήμα Customer Relations (Υπεύθυνο τμήμα Διαχείρισης Αιτιάσεων/Παραπόνων) εξασφαλίζει ότι η αιτίαση/παράπονό σας θα ακουστεί και θα αντιμετωπιστεί δίκαια και γρήγορα, καθώς και ότι τα δικαιώματα που απορρέουν από την συνεργασία σας με εμάς διασφαλίζονται επαρκώς.

 

Search NN Website
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για μία καλύτερη εμπειρία πλοήγησης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ