Ρυθμίσεις

Ομαδικά προγράμματα προστασίας

Τα ομαδικά προγράμματα προστασίας, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία του Ομίλου μας, βρίσκονται εδώ και χρόνια στις πρώτες επιλογές των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

 

Σε ποιους απευθύνονται

Σε όλους εσάς που θέλετε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας σας να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια. Σε εσάς, τους εργοδότες, που γνωρίζετε ότι το κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης στον χώρο της εργασίας αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

Τι σας προσφέρουν

Στην NN Hellas θέλουμε οι εργαζόμενοί σας να νιώθουν ότι τους σκέφτεστε. Γι’ αυτό φροντίζουμε αφενός να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας σας αφετέρου να παρέχουμε στο ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης ολοκληρωμένη κάλυψη, ώστε να ενισχύεται το αίσθημα σιγουριάς και να διασφαλίζεται η αφοσίωση αλλά και η αποδοτικότητα των εργαζομένων σας.

Ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ζωής

Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ζωής παρέχουν στους εργαζόμενους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάλυψη και προστασία σε περιπτώσεις μελλοντικών κινδύνων ή απρόσμενων συμβάντων.

Με ενδιαφέρει

Ομαδική Ασφάλιση ανικανότητας για εργασία

Ένα πρόγραμμα που στηρίζει  τους εργαζομένους σας σε δύσκολες και απρόσμενες καταστάσεις. Ό,τι και αν συμβεί, είμαστε δίπλα σας, προσεγγίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας ή της επιχείρησής σας.

Με ενδιαφέρει

Ομαδική Ασφάλιση προστασίας εισοδήματος

Ένα πρόγραμμα που βοηθά τους ανθρώπους της επιχείρησής σας να ανταπεξέλθουν οικονομικά τόσο στις δικές τους ανάγκες όσο και σε αυτές της οικογένειάς τους, στην περίπτωση απρόοπτου γεγονότος που θα τους κρατήσει μακριά από την εργασία τους.

Με ενδιαφέρει
Search NN Website