Θέσεις Διοικητικού Προσωπικού - NN Hellas Ασφαλιστική Εταιρεία

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην NN Hellas oι άνθρωποι κάνουν την διαφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την εταιρία μας και κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας. Είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε και νοιαζόμαστε. Οι αξίες αυτές μας καθοδηγούν να κάνουμε το σωστό για τους πελάτες μας, την εταιρία μας και τις κοινωνίες των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε.

Στόχο έχουμε να προσελκύουμε και να διατηρούμε στο δυναμικό μας ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας και τη δέσμευσή μας. Ανθρώπους με επιχειρηματικό πνεύμα και άριστη γνώση της αγοράς. Επενδύουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού μας και παρέχουμε στους ανθρώπους μας τα μέσα, ώστε να κάνουν πραγματικά τη διαφορά για τους πελάτες μας.

Δημιουργούμε μία ισχυρή εταιρική κουλτούρα, που καλωσορίζει και σέβεται τους πάντες. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη δέσμευση στην εταιρία μας και οδηγεί στο να είμαστε καινοτόμοι. Εκτιμούμε τις ικανότητες και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας και δεσμευόμαστε να τους βοηθήσουμε να τις εξελίξουν. Αναγνωρίζουμε πως μπορούμε να είμαστε η ασφαλιστική και επενδυτική εταιρία που θέλουμε, μόνο εάν οι εργαζόμενοί μας είναι εξειδικευμένοι, έχουν κίνητρο και αντλούν ενέργεια από την εργασία τους. Η επιτυχία των ανθρώπων μας είναι και δική μας επιτυχία.

Με περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους, επιδιώκουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών και επενδυτικών λύσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προσέγγισή μας είναι αφοσιωμένη, ξεκάθαρη και προσωπική. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πραγματική αξία, απελευθερώνοντάς τους ώστε να εστιάσουν τους πόρους τους σε ό,τι έχει σημασία για αυτούς.

Ο Όμιλος ΝΝ περιλαμβάνει τις Nationale-Nederlanden, NN, Delta Lloyd, NN Investment Partners, ABN AMRO Insurance, Movir, AZL, BeFrank και OHRA. Πρώην μέρος του Ομίλου ING, ο Όμιλος NN καταχωρήθηκε ως ανεξάρτητη εταιρία στο Euronext Amsterdam στις 2 Ιουλίου 2014.
Η NN Investment Partners προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της παγκοσμίως μέσω γραφείων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ασίας, έχοντας την Ολλανδία ως τον κύριο επενδυτικό κόμβο της. Είμαστε φιλόδοξοι, βασιζόμαστε στη μακρόχρονη κληρονομιά μας και θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Αν ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές ευκαιρίες στην NN Hellas, επιλέξτε ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές:

  • Νέες Θέσεις Εργασίας 

     

 

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο cv@nnhellas.gr.

Ρυθμίσεις
Search NN Website