Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην NN Hellas oι άνθρωποι κάνουν την διαφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την εταιρία μας και κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας. Είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε και νοιαζόμαστε. Οι αξίες αυτές μας καθοδηγούν να κάνουμε το σωστό για τους πελάτες μας, την εταιρία μας και τις κοινωνίες των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε.

Στόχο έχουμε να προσελκύουμε και να διατηρούμε στο δυναμικό μας ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας και τη δέσμευσή μας. Ανθρώπους με επιχειρηματικό πνεύμα και άριστη γνώση της αγοράς. Επενδύουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού μας και παρέχουμε στους ανθρώπους μας τα μέσα, ώστε να κάνουν πραγματικά τη διαφορά για τους πελάτες μας.

Δημιουργούμε μία ισχυρή εταιρική κουλτούρα, που καλωσορίζει και σέβεται τους πάντες. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη δέσμευση στην εταιρία μας και οδηγεί στο να είμαστε καινοτόμοι. Εκτιμούμε τις ικανότητες και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας και δεσμευόμαστε να τους βοηθήσουμε να κάνουν το επόμενο βήμα. Αναγνωρίζουμε πως μπορούμε να είμαστε η ασφαλιστική και επενδυτική εταιρεία που θέλουμε, μόνο εάν οι εργαζόμενοί μας έχουν εξειδίκευση, δέσμευση και αντλούν ενέργεια από την εργασία τους. Η επιτυχία των ανθρώπων μας είναι και δική μας επιτυχία.

Ο ασφαλιστικός και επενδυτικός μας κλάδος περιλαμβάνει τις Nationale-Nederlanden, NN Insurance Europe, NN Life Japan και NN Investment Partners. Είμαστε φιλόδοξοι και επενδύουμε στην ισχυρή μας κληρονομιά. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν συνταξιοδοτικές, ασφαλιστικές και επενδυτικές υπηρεσίες και απασχολούμε πάνω από 12.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αν ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές ευκαιρίες στην NN Hellas, επιλέξτε ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές:

 

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο cv@nnhellas.gr.

Search NN Website
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για μία καλύτερη εμπειρία πλοήγησης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ