Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας NN Orange Cross προσφέρουν ευρεία κάλυψη τόσο σε επίπεδο πρωτοβάθμιας, όσο και σε επίπεδο δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Έτσι, επιλέγοντας ανάμεσα από 5 διαφορετικά προγράμματα, διασφαλίζετε πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Σε ποιους απευθύνονται

Απευθύνονται σε εσάς που επιθυμείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις καλύτερες και πιο σύγχρονες νοσοκομειακές δομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζοντας ότι έχετε ανώτατο όριο κάλυψης της νοσηλείας σας έως €1.000.000 ετησίως.

Τι σας προσφέρουν τα προγράμματα ασφάλισης υγείας

  • Ευρεία νοσοκομειακή κάλυψη
  • Εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες
  • Δυνατότητα πρόσβασης σε πρωτοβάθμια φροντίδα με διαγνωστικές εξετάσεις, δίκτυο γιατρών, οδοντιάτρων και φυσιοθεραπευτών
  • Επιπλέον παροχές - όπως επείγουσα μεταφορά - και προνόμια από τους παρόχους των υπηρεσιών υγείας με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Προαιρετικές καλύψεις ασφάλισης υγείας

  • Προσωπικό ατύχημα: Σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε εσάς και τους αγαπημένους σας, σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ολικής ανικανότητας από ατύχημα.
  • NN MediPlan: Σας παρέχει επιδοματική κάλυψη για ημερήσια νοσοκομειακή περίθαλψη, ΜΕΘ, χειρουργική επέμβαση, αναισθησιολόγο και εφάπαξ επίδομα άμεσης κάλυψης έκτακτων εξόδων, σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιλέγετε ανάμεσα σε 5 επίπεδα παροχών.
  • NN ExtraMed: Σας παρέχει δυνατότητα κάλυψης για 7 ή για 31 σοβαρές παθήσεις, με καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου που εσείς έχετε επιλέξει. Μπορείτε να δείτε τις σοβαρές παθήσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Orange Cross

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εικόνα CAPTCHA
Παρακαλώ εισάγετε τον παραπάνω κωδικό

Επιπλέον προνόμια & παροχές Ασφάλισης Υγείας NN Orange Cross

Πρωτοβάθμια
φροντίδα

Ρυθμίσεις
Search NN Website