Εργαστείτε στην NN Hellas

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της ομάδας της NN Hellas, της μεγαλύτερης πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Με συνεχή παρουσία από το 1980, στηρίζουμε τους ανθρώπους σε κάθε στάδιο της ζωής τους, σχεδιάζοντας και προσφέροντας προϊόντα ασφάλισης υγείας, ζωής και επένδυσης, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Είμαστε μέλος του διεθνούς Ομίλου NN, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 18 χώρες και έχει ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Με Ολλανδικές ρίζες και πλούσια ιστορία που ξεκινάει από το 1845, ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περίπου 15.000 υπαλλήλους και παρέχει υπηρεσίες σε περίπου 18 εκατομμύρια πελάτες.

Η κουλτούρα μας

Προχωράμε μπροστά χάρη στους ανθρώπους μας και με οδηγό τις αξίες μας: Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε.

Πιστεύουμε ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός. Όλοι μαζί δημιουργούμε μία κουλτούρα που υποστηρίζει τον ανοιχτό τρόπο σκέψης, τη συνεχή αναζήτηση γνώσης και τη συλλογική προσπάθεια, με στόχο να κάνουμε τη διαφορά. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η σταθερή μας πεποίθηση ότι η ομαδικότητα και η διαφορετικότητα μπορούν να οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αναγνωρίζουμε πως μπορούμε να είμαστε η ασφαλιστική εταιρία που θέλουμε, μόνο εάν οι εργαζόμενοί μας είναι εξειδικευμένοι, έχουν κίνητρο και αντλούν ενέργεια από την εργασία τους. Η επιτυχία των ανθρώπων μας είναι και δική μας επιτυχία.

Γίνε μέλος
της ομάδας μας

Γίνε μέλος
του Δικτύου Πωλήσεων

Ρυθμίσεις
Search NN Website