Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να φροντίζετε εκείνους που είναι σημαντικοί για εσάς. Για αυτό, σχεδιάσαμε το ΝΝ Orange Life!

Τι είναι το ΝΝ Orange Life;

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής, με προσιτό κόστος, το οποίο σας παρέχει τη σιγουριά ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι οικονομικά εξασφαλισμένα ό,τι κι αν συμβεί.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε εσάς, που επιθυμείτε να διασφαλίσετε τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους εκείνων που εξαρτώνται οικονομικά από εσάς, σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του;

Απόδοση του συμφωνημένου κεφαλαίου στους δικαιούχους σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος.

Γιατί να το αποκτήσετε;

  • Αποτελεί την πιο απλή και εγγυημένη μορφή ασφάλισης.
  • Προσφέρει σημαντικά οφέλη σε προσιτό κόστος.
  • Απολαμβάνετε την αξιοπιστία και τη σταθερότητα του Ομίλου NN, ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού και επενδυτικού οργανισμού.

Προαιρετικές καλύψεις ασφάλισης ζωής

  • NN Orange Help: Σας παρέχει κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής ή διαρκούς ολικής/μερικής ανικανότητας από ατύχημα. Επίσης, παρέχει κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα.
  • NN MediPlan: Σας παρέχει επιδοματική κάλυψη για ημερήσια νοσοκομειακή περίθαλψη, ΜΕΘ, χειρουργική επέμβαση, αναισθησιολόγο και εφάπαξ επίδομα άμεσης κάλυψης έκτακτων εξόδων, σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιλέγετε ανάμεσα σε 5 επίπεδα παροχών.
  • NN ExtraMed: Σας παρέχει δυνατότητα κάλυψης για 7 ή για 31 σοβαρές παθήσεις, με καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου που εσείς έχετε επιλέξει. Μπορείτε να δείτε τις σοβαρές παθήσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα εδώ.
  • ΑΠΑ Ασφαλισμένου: Σας απαλλάσσει από την περαιτέρω καταβολή ασφαλίστρων, σε περίπτωση διαρκούς ολικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα. 

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ασφάλισης ζωής ΝΝ Orange Life

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εικόνα CAPTCHA
Παρακαλώ εισάγετε τον παραπάνω κωδικό
Ρυθμίσεις
Search NN Website