Πρόγραμμα Στήριξης Κοινωνία & Παιδί - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Κοινωνία & Παιδί

Ενίσχυση ΜΚΟ
Από το 2011 έως και σήμερα, διοργανώνουμε στα Κεντρικά μας Γραφεία bazaars χριστουγεννιάτικων ειδών για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, με τη συμμετοχή κοινωφελών ιδρυμάτων. Κάνουμε τις εορταστικές μας αγορές, ενισχύοντας τους σκοπούς των φιλανθρωπικών οργανισμών που φιλοξενούμε.
Επιπρόσθετα, κάθε Χριστούγεννα, μικρά παιδιά από τον παιδικό σταθμό του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» επισκέπτονται τα Κεντρικά μας Γραφεία, τραγουδούν τα κάλαντα και συγκεντρώνουν χρήματα που προσφέρουν οι εργαζόμενοι για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού και των παιδιών. Ο παιδικός σταθμός του Σωματείου φροντίζει για τη διατροφή, την καθημερινή ατομική υγιεινή, την ψυχαγωγία και γενικότερα την ομαλή διαβίωση παιδιών ηλικίας 2-6 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές δυσχέρειες.
Γενικότερα, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas, ενισχύονται κοινωνικοί οργανισμοί, όπως το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA Hellas», τα «Παιδικά Χωριά S.O.S.», η «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», η «ΕΛΕΠΑΠ», ο Σύλλογος «Φροντίδα», η «Φλόγα» και το «Make a Wish – Μία Ευχή Ελλάδος».

 

Έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια
Η ΝΝ Ηellas το 2018 συνεισέφερε το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Παράλληλα, η εταιρεία ενίσχυσε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, ενώ ο Όμιλος ΝΝ διέθεσε επιπλέον 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών.

 

Δωρεά τεχνολογικού υλικού σε Σχολεία και Ιδρύματα της χώρας
Επιθυμώντας να ενισχύσουμε την τεχνολογική υποδομή της δημόσιας εκπαίδευσης, δωρίζουμε υπολογιστές και πολυμηχανήματα γραφείου σε εκπαιδευτικά και κοινωφελή ιδρύματα που έχουν ανάγκη από σχετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητά μας.

 

Ρυθμίσεις
Search NN Website