Κοινωνία & Παιδί

Κοινωφελές έργο
Από το 2011 έως και σήμερα, διοργανώνουμε εορταστικά bazaars με τη συμμετοχή κοινωφελών ιδρυμάτων, ενισχύοντας το φιλανθρωπικό τους έργο. Συνολικά, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας μας, έχουμε ενισχύσει, μεταξύ άλλων, κοινωφελείς οργανισμούς όπως το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA Hellas», τα «Παιδικά Χωριά S.O.S.», την «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», την «ΕΛΕΠΑΠ», το «Μαζί για το Παιδί», τον Πανελλήνιο Σύλλογο για Άτομα με Εγκεφαλική Παράλυση «Φροντίδα», το «Make a Wish/Kάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος», τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», τον Παιδικό Σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», τον «Φιλανθρωπικό Οργανισμό Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών» και το «ΚΥΑΔΑ». Ενισχύουμε την τοπική κοινωνία και συνδράμουμε οικονομικά στο συσσίτιο απόρων του Ι.Ν. Αγίου Σώστη της περιοχής μας. Παράλληλα, συμμετέχουμε στις επικοινωνιακές ενέργειες της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της ιδιωτικής ασφάλισης στην ελληνική κοινωνία.

Έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια
2017: Προσφέραμε δωρεάν 1.000 Συμβόλαια Υγείας NN Care for All στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Μάνδρα Αττικής. Τα 1.000 Συμβόλαια δόθηκαν στους πληγέντες, σύμφωνα με συγκεκριμένο πλαίσιο κριτηρίων και με προτεραιότητα σε: οικογένειες, πολύτεκνους και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άστεγους, άνεργους).

2018: Συνεισφέραμε το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Παράλληλα, ενισχύσαμε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, ενώ ο Όμιλος ΝΝ διέθεσε επιπλέον 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών.

2020: Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πολιτείας για τη θωράκιση της χώρας έναντι της πανδημίας, ενισχύσαμε τη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19 με δωρεά για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, προχωρήσαμε σε ακύρωση των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα και διαθέσαμε το ανάλογο χρηματικό ποσό για την άμεση στήριξη της χώρας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η εταιρία βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, συμμετείχαμε στη χρηματική δωρεά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στο Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση του αγώνα αντιμετώπισης του COVID-19.

2022: Με στόχο να συνεισφέρει στην ευημερία της κοινωνίας μας, η NN Hellas συγκέντρωσε, μαζί με τον Όμιλο NN, το ποσό των 10.000€, το οποίο διατέθηκε για την υποστήριξη του έργου της UNICEF για τα παιδιά της Ουκρανίας, που φιλοξενούνται στη χώρα μας.

Ρυθμίσεις
Search NN Website