Πρόγραμμα Στήριξης Κοινωνία & Παιδί - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Κοινωνία & Παιδί

Ο πυλώνας Κοινωνία & Παιδί αποτελεί θεμέλιο λίθο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της NN Hellas. Μέσα από στοχευμένες ενέργειες, στηρίζουμε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Πιο συγκεκριμένα, η NN Hellas πραγματοποιεί δράσεις με στόχο την οικονομική στήριξη κοινωφελών ιδρυμάτων, διοργανώνει φιλανθρωπικά bazaars και παροτρύνει τους εργαζομένους της να προσφέρουν στην κοινωνία μέσω της εθελοντικής εργασίας. Ταυτόχρονα, στηρίζει οικονομικά πολλούς ΜΚΟ μέσω δωρεών ή χορηγιών.

 

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece

Το 2015 η NN Hellas ξεκίνησε να στηρίζει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει στόχο να βοηθήσει τους νέους να δημιουργήσουν τις δικές τους θέσεις εργασίας μέσω των παγκόσμιων προγραμμάτων βιωματικής και συνεργατικής μάθησης που προσφέρει. Εθελοντές εργαζόμενοι της NN Hellas συμμετέχουν σε μία δράση για τον παγκόσμιο «Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας», όπου ομάδες μαθητών 15-18 ετών αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις για τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.

 

Δωρεά τεχνολογικού υλικού σε Σχολεία και Ιδρύματα της χώρας

Επιθυμώντας να ενισχύσουμε την τεχνολογική υποδομή της δημόσιας εκπαίδευσης, δωρίζουμε υπολογιστές και πολυμηχανήματα γραφείου σε εκπαιδευτικά και κοινωφελή ιδρύματα που έχουν ανάγκη από σχετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητά μας.

 

Ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων με τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων bazaars

Από το 2011 έως και σήμερα, διοργανώνουμε στα Κεντρικά μας Γραφεία bazaars χριστουγεννιάτικων ειδών για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, με τη συμμετοχή κοινωφελών ιδρυμάτων. Κάνουμε τις εορταστικές μας αγορές, ενισχύοντας τους σκοπούς των φιλανθρωπικών οργανισμών που φιλοξενούμε.
Τα «Παιδικά Χωριά S.O.S.», η «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», η «ΕΛΕΠΑΠ», ο Σύλλογος «Φροντίδα» και το «Κάνε μια Ευχή» είναι μερικοί από τους οργανισμούς που έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς.

 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Κάθε Χριστούγεννα, από το 2011, μικρά παιδιά από τον παιδικό σταθμό του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» επισκέπτονται τα Κεντρικά μας Γραφεία, τραγουδούν τα κάλαντα και συγκεντρώνουν χρήματα που προσφέρουν οι εργαζόμενοι για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού και των παιδιών.
Ο παιδικός σταθμός του Σωματείου φροντίζει για τη διατροφή, την καθημερινή ατομική υγιεινή, την ψυχαγωγία και γενικότερα την ομαλή διαβίωση παιδιών ηλικίας 2-6 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές δυσχέρειες.

 

Orange Grove

Αποστολή μας είναι να προσπαθούμε να κάνουμε το μέλλον καλύτερο. Όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με τη σιγουριά που προσφέρουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και οι υπηρεσίες. Επιτυγχάνεται και με το να στέκεσαι δίπλα στους νέους, να συμμερίζεσαι τους στόχους τους, να υποστηρίζεις ενεργά την υλοποίησή τους με το μέγεθος και την τεχνογνωσία σου.
Αυτό κάνουμε με τη στήριξη που προσφέρουμε στην startup πρωτοβουλία Orange Grove, που ξεκίνησε από την πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ευέλικτη πλατφόρμα για startup επιχειρήσεις, μέσω της οποίας καλλιεργείται η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των νέων επιχειρηματιών της Ολλανδίας και της Ελλάδας, ενώ προσφέρονται και ευκαιρίες χρηματοδότησης σε νέες επιχειρήσεις.
Στόχος του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος είναι να παρέχει τα κατάλληλα εφόδια (επαφές, τεχνογνωσία, γνώση) σε νέους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους startup επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους παράλληλα έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γραφεία και δωρεάν Internet, πρόσβαση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια/μαθήματα, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες και δυνατότητα δικτύωσης με το συνολικό δίκτυο του Orange Grove (εταιρίες, πανεπιστήμια, φορείς, άτομα, την ίδια την Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα).
To Orange Grove είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με στόχο την προώθηση των startup επιχειρήσεων, των ιδεών και των καινοτομιών εκείνων που στοχεύουν σε ό,τι στοχεύουμε και εμείς: να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Το 2018, η NN Hellas σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αθήνα και το Orange Grove, υλοποίησε με επιτυχία το πρόγραμμα "Ideas That Change Us" για να συμβάλει δυναμικά στην επιτάχυνση της νέας επιχειρηματικότητας. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

 

Settings
Search NN Website