Δύο μεγάλοι όμιλοι συνεργάζονται

Για να σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο.

Ρυθμίσεις

Υγεία

 

 

 

 

 

Λύσεις Υγείας Gold

 

Το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold αποτελεί μία πλήρη ασφάλιση υγείας, ετησίως ανανεούμενη, η οποία καλύπτει τη νοσηλεία σας σε περισσότερα από 40 κορυφαία νοσοκομεία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα €500.000. Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε το πρόγραμμα με ένα πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Έτσι, έχετε πρόσβαση σε διαγνωστικές εξετάσεις και άλλες ιατρικές υπηρεσίες, επιλέγοντας μεταξύ των Ομίλων Affidea και ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η NN Hellas σας προσφέρει ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Λύσεις Υγείας Gold.

 

Περισσότερα

 

 

 

 

 

 

Focus on You

 

Το πρόγραμμα Focus on You είναι ένα πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού και χωρίς περιόδους αναμονής. Παρέχει, σε προσιτή τιμή, πρόσβαση σε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις στα ιδιόκτητα και συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Η NN Hellas σας προσφέρει ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Focus on You.

 

 

 

 

 

 

 

 

Λύσεις Υγείας Silver

 

Το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Silver σας παρέχει, σε πολύ προσιτή τιμή, πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές υπηρεσίες στα ιδιόκτητα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ) και στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Υγεία σε όλη την Ελλάδα. Καλύπτονται διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι του ποσού των €450 ετησίως και, μεταξύ άλλων, σας προσφέρει επισκέψεις σε γιατρούς του δικτύου και προνομιακές τιμές σε άλλες ιατρικές υπηρεσίες.


Η NN Hellas σας προσφέρει ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Λύσεις Υγείας Silver.

 

Δίκτυο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για το προϊόν Λύσεις Υγείας Silver:

 

Περισσότερα

 

Επιπλέον προνόμια & παροχές Λύσεις Υγείας Gold

Επιπλέον προνόμια & παροχές Focus On You

Επιπλέον προνόμια & παροχές Λύσεις Υγείας Silver

Check Up+

 

Με το Check Up+ καταφέραμε να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα πρόληψης, προσιτό σε όλους. Με μόλις €18 ευρώ το χρόνο, διασφαλίζετε ένα δωρεάν check up το χρόνο, καθώς και προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου Affidea.

 

Περισσότερα

Search NN Website