Ρυθμίσεις

Υγεία

 

 

Λύσεις Υγείας Gold

Το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold αποτελεί μία πλήρη ασφάλιση υγείας, ετησίως ανανεούμενη, η οποία καλύπτει τη νοσηλεία σας σε περισσότερα από 40 κορυφαία νοσοκομεία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα €500.000. Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε το πρόγραμμα με ένα πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Έτσι, έχετε πρόσβαση σε διαγνωστικές εξετάσεις και άλλες ιατρικές υπηρεσίες, επιλέγοντας μεταξύ των Ομίλων Affidea και ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η NN Hellas σας προσφέρει ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Λύσεις Υγείας Gold.

 

 

 

Λύσεις Υγείας Easy

Το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Easy αποτελεί μια οικονομικά προσιτή ασφάλιση υγείας, η οποία απευθύνεται σε όλους εσάς που επιθυμείτε οικονομική στήριξη σε περίπτωση νοσηλείας σας, σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Έτσι, η NN Hellas είναι δίπλα σας, για να φροντίζετε απερίσπαστοι την αποκατάσταση της υγείας σας.

Η NN Hellas σας προσφέρει, σε συνεργασία με επιλεγμένους παρόχους υγείας, ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Λύσεις Υγείας Easy.  

 

 

 

 

 

Focus on You

Το πρόγραμμα Focus on You είναι ένα πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού και χωρίς περιόδους αναμονής. Παρέχει, σε προσιτή τιμή, πρόσβαση σε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις στα ιδιόκτητα και συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Η NN Hellas σας προσφέρει ένα πακέτο επιπλέον παροχών με κάθε ασφαλιστήριο Focus on You.

 

 

 

 

Check Up+

Με το Check Up+ καταφέραμε να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα πρόληψης, προσιτό σε όλους. Με μόλις €18 ευρώ το χρόνο, διασφαλίζετε ένα δωρεάν check up το χρόνο, καθώς και προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου Affidea.

Επιπλέον προνόμια & παροχές Λύσεις Υγείας Gold

Επιπλέον προνόμια & παροχές Λύσεις Υγείας Easy

Επιπλέον προνόμια & παροχές Focus On You

Search NN Website