Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Είμαστε περήφανοι που, για πρώτη χρονιά το 2015, ήμασταν Μέγας Χορηγός του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", στη Θεσσαλονίκη. Μία διοργάνωση που γεννήθηκε το 2006 και έκτοτε έχει γίνει θεσμός, ως ένα µεγάλο και διεθνές αθλητικό γεγονός, αλλά και ως µια διαδρομή στην ιστορία.

Στηρίξαμε κι εμείς αυτήν την προσπάθεια που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μας «Live Well» και έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν για την επίδοση ή για τη χαρά της συµµετοχής, στοχεύοντας στην προβολή ενός υγιεινού προτύπου διαβίωσης και στη βελτίωση.

Η χορηγία μας στο 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" συνέπεσε με την επίσημη παρουσίαση της νέας επωνυμίας NN Hellas και είχε έντονη διαφημιστική προβολή σε όλα τα Μ.Μ.Ε.

ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Με εξαιρετική επιτυχία και εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Η ΝΝ Ηellas στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση στη Βόρειο Ελλάδα, φέτος για πρώτη φορά μέσω ονομαστικής χορηγίας.

Στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα σε όλα τα αγωνίσματα. Η παρουσία της ΝΝ Ηellas, Ονομαστικού χορηγού της διοργάνωσης, ήταν δυναμική, «χρωματίζοντας» την πόλη της Θεσσαλονίκης πορτοκαλί. Επιπλέον, περισσότερα από 800 μέλη της ΝΝ Running Team έδωσαν για μία ακόμη φορά δυναμικό «παρών» και πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις στους αγώνες. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο της ΝΝ, το οποίο είχε πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΝΝ και να κερδίσουν πλούσια δώρα μετά από κλήρωση. Τέλος, ο κος Remco Barbier, Head of Branding NN Group, απένειμε το ειδικό βραβείο «Ευ Ζην» στον 95χρονο Φώτη Πετρίδη, τον μεγαλύτερο σε ηλικία μεταξύ όλων των δρομέων, μετά την συμμετοχή του στα 5.000μ..

Στο πλαίσιο της ονομαστικής της  χορηγίας στη διοργάνωση, η NN Hellas  στήριξε για μία ακόμη φορά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και δώρισε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του έργου της. Επώνυμοι «Πρεσβευτές» της Ένωσης παρευρέθησαν στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και αγωνίστηκαν με τα χρώματα της NN Running Team. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, ο αθλητής Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τίμησαν με την παρουσία τους την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και διέδωσαν τα μηνύματα της φιλοσοφίας Live Well.

Ρυθμίσεις
Search NN Website