Αθλητισμός και Υγεία - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Χρυσή Χορηγία Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Η NN Hellas θέλοντας να προωθήσει το Ολυμπιακό ιδεώδες και τις αξίες του κλασσικού αθλητισμού στη χώρα μας, γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι Χρυσός Χορηγός και  αποκλειστικός ασφαλιστικός πάροχος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020. Η εταιρία στηρίζει τους Έλληνες αθλητές στη δύσκολη προετοιμασία τους για τη συμμετοχή, πρόκριση και κατάκτηση της κορυφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020. Μέσω της Χρυσής Χορηγίας, η ΝΝ Hellas αποδεικνύει τη δέσμευσή της στις αξίες της, οι οποίες συνδέονται άμεσα με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού.

Η απόφαση της εταιρίας να αναλάβει τη Χρυσή Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ήταν στρατηγική, καθώς αντικατοπτρίζει τις αξίες του Ομίλου ΝΝ. Πρόκειται για μία ενέργεια που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα, ενώ επίσης είναι  πλήρως ευθυγραμμισμένη με το όραμα και τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas.
 
Η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία στην 37χρονη ιστορία της ΝΝ στην Ελλάδα και έχει ιδιαίτερο εθνικό συμβολισμό. Ταυτόχρονα, έχει στρατηγική σημασία και για τον Όμιλο ΝΝ, ο οποίος υλοποιεί αθλητικές χορηγίες σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, σε Ευρώπη και Ασία.

Διαβάστε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Ρυθμίσεις
Search NN Website