Αθλητισμός και Υγεία - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Αθλητισμός

Η Φιλοσοφία «Live Well»

Στην NN Hellas πιστεύουμε ότι η καλύτερη και πιο πλήρης ασφάλεια για την υγεία μας είναι η καλή φυσική κατάσταση. Γι’ αυτό τo 2013, με αφορμή την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων υγείας NN Orange Cross, δημιουργήσαμε τη φιλοσοφία «Live Well». H φιλοσοφία αυτή βασίζεται στην υιοθέτηση και διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε, για μια ισορροπημένη ζωή, γεμάτη ευεξία και ενέργεια, εφαρμόζοντας το δίπτυχο της σωστής πρόληψης και της σωματικής άσκησης. Γιατί για εμάς «ζω καλά» σημαίνει «απολαμβάνω μια ζωή γεμάτη ευεξία και δύναμη».

Η διασφάλιση της υγείας μας συνδέεται άμεσα με τον τρόπο ζωής μας. Και με τη φιλοσοφία «Live Well» στόχο έχουμε να προσφέρουμε σε όλους εσάς συνεχείς ευκαιρίες και αφορμές να διατηρείτε και να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση και την ποιότητα της ζωής σας.

1ο Live Well event

Σκεφτήκαμε ότι λείπει από την ελληνική πραγματικότητα μια πραγματική γιορτή της υγείας, της ευεξίας και της καλής φυσικής κατάστασης. Έτσι αποφασίσαμε να τη δημιουργήσουμε. Στις 7 Απριλίου του 2013, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, πραγματοποιήθηκε το 1ο ΙΝG Live Well Εvent, στο κέντρο της Αθήνας. Μια μεγάλη εκδήλωση που σημείωσε περισσότερες από 5.000 συμμετοχές και κατάφερε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση να μετατραπεί σε θεσμό. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες με τα παιδιά τους, αθλητές και μη, συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο για να διανύσουν μια συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων, όχι για να νικήσουν, αλλά για να συμμετάσχουν στη γιορτή της υγείας.

2ο Live Well event

Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε το 2ο ΙΝG Live Well Εvent που πραγματοποιήσαμε στο Σύνταγμα, στις 22 Ιουνίου 2014. Η πλατεία γέμισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό. Χιλιάδες συμμετέχοντες δημιούργησαν ένα απέραντο πορτοκαλί ποτάμι. Περπάτησαν, έκαναν ποδήλατο και έτρεξαν για καλό σκοπό. Μέσω της εκδήλωσης, ενισχύσαμε το σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», που δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού, αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου έγιναν οι Πρεσβευτές της συνεισφοράς μας στο σωματείο, ενώ χάρη στα ειδικά σημεία διαλογής και την υποστήριξη των Social Media συγκεντρώσαμε συνολικά 6.600 ευρώ.

3ο Live Well event

Στις 19 Απριλίου 2015 δοθηκε το ραντεβού για το 3ο Live Well Event στην πλατεία Συντάγματος. 5.500 χιλιάδες συμμετέχοντες φίλοι της υγείας και της ποιότητας ζωής, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να τρέξουν για την επίδοση ή για διασκέδαση, να περπατήσουν ή να απολαύσουν μια βόλτα με ποδήλατο και να συμμετέχουν σε πολλές άλλες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Mέσω της εκδήλωσης ενισχύσαμε το σωματείο «Μαζί για το Παιδί» που δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, έχοντας στο πλευρό μας εκπροσώπους του δημοσιογραφικού, αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου. Επιπλέον οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε κλήρωση με πλούσια δώρα.

Live Well στα Χανιά

Στόχος μας είναι να διαδίδουμε τα Live Well Events και εκτός της Αθήνας. Έτσι το 2013 διοργανώσαμε το 1ο ING Live Well Event @Chania. Η γραφική πόλη των Χανίων έγινε το επίκεντρο της εκδήλωσης, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν, να κάνουν ποδήλατο ή να περπατήσουν σε μία πολύ όμορφη διαδρομή στο χώρο του παλιού λιμανιού και του εμπορικού κέντρου της πόλης. Ήταν η πρώτη εκδήλωση τέτοιου τύπου που διοργανώθηκε στα Χανιά και η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης.

Χορηγία Spetses Mini Marathon (2011-2015)

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ήμασταν Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα Spetses mini Marathon. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που δημιουργήθηκε το 2011 και κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξεχωρίσει στο εγχώριο και το διεθνές αγωνιστικό σκηνικό. Βρεθήκαμε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας από το ξεκίνημά της, γιατί εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μας για μια ζωή γεμάτη υγεία. Με τη στήριξη που προσφέρουμε σε μια καθιερωμένη πια, ετήσια διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να προάγουμε τις αξίες της υγείας, της ευεξίας και της καλής φυσικής κατάστασης.

Το 2015 ο αγώνας Spetses mini Marathon είχε πάνω από 7.000 συμμετοχές, ενώ στο γραφικό νησί των Σπετσών βρέθηκαν συνολικά περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες. Για μία ακόμη χρονιά, η προβολή μας στις Σπέτσες ήταν ανάλογη του δυνατού brand name μας. Οι άνθρωποι της NN Hellas έδωσαν το παρών, με την πολυπληθή παρουσία της NN Running team, η οποία αναδείχθηκε ως η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Τα μέλη της ομάδας διαγωνίστηκαν σε όλα τα δρομικά και τα κολυμβητικά αγωνίσματα, δίνοντας ένα έντονο «πορτοκαλί» χρώμα στους αγώνες και μεταδίδοντας το μήνυμα του “Live Well” για υγεία, άσκηση και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Παράλληλα, η ΝΝ Hellas στήριξε και ενίσχυσε τους σκοπούς και το σημαντικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Επώνυμοι «Πρεσβευτές» της Ένωσης, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου παρευρέθησαν ως προσκεκλημένοι της ΝΝ και αγωνίστηκαν με τα χρώματα της NN Running Team. Στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας προσφέραμε, μέσω κλήρωσης, σε έναν τυχερό, τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο NN Marathon Rotterdam.

Settings
Search NN Website