Προώθηση Startup Επιχειρήσεων - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Orange Grove

Αποστολή μας είναι να προσπαθούμε να κάνουμε το μέλλον καλύτερο. Όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με τη σιγουριά που προσφέρουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και οι υπηρεσίες. Επιτυγχάνεται και με το να στέκεσαι δίπλα στους νέους, να συμμερίζεσαι τους στόχους τους, να υποστηρίζεις ενεργά την υλοποίησή τους με το μέγεθος και την τεχνογνωσία σου.

Αυτό κάνουμε με τη στήριξη που προσφέρουμε στην startup πρωτοβουλία Orange Grove, που ξεκίνησε από την πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ευέλικτη πλατφόρμα για startup επιχειρήσεις, μέσω της οποίας καλλιεργείται η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των νέων επιχειρηματιών της Ολλανδίας και της Ελλάδας.

Στόχος του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος είναι να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια (επαφές, τεχνογνωσία, γνώση) σε νέους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους startup επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα. Προσφέροντας τους παράλληλα έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γραφεία και δωρεάν Internet, έχοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια/μαθήματα, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες και δυνατότητα δικτύωσης με το συνολικό δίκτυο του Orange Grove (εταιρίες, πανεπιστήμια, φορείς, άτομα, την ίδια την Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα).

To Orange Grove είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με στόχο την προώθηση των startup επιχειρήσεων, των ιδεών και των καινοτομιών εκείνων που στοχεύουν ό,τι και εμείς: να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ρυθμίσεις
Search NN Website