Ίσες Ευκαιρίες Εργαζομένων - Εταιρική Υπευθυνότητα NN Hellas

Εργαζόμενοι

Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοί μας απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και παροχές, ενώ η διαρκής εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους μας.

Ίσες ευκαιρίες εργαζομένων

Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, δεν κάνουμε διακρίσεις, προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους. Παρέχουμε ίδιες αμοιβές ανεξαρτήτως φύλου και εξασφαλίζουμε ευκαιρίες για επαγγελματική κατάρτιση μέσω σεμιναρίων και workshops με τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης σε διάφορους τομείς. Στην κάλυψη διαθέσιμων θέσεων εργασίας, δίνουμε προτεραιότητα στους εργαζομένους μας με προκήρυξη των θέσεων εσωτερικά.

Ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας

Πιστεύουμε στη δημιουργία καναλιών ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους εργαζόμενους και το Δίκτυο Πωλήσεων. Διαθέτουμε δύο εσωτερικά δίκτυα, ενώ οργανώνουμε τακτικές ηλεκτρονικές ενημερώσεις για όλους τους εργαζόμενους και το Δίκτυο Πωλήσεων, εβδομαδιαίες συναντήσεις ομάδας εργαζομένων με την CEO και ετήσια έρευνα δέσμευσης εργαζομένων, η οποία διενεργείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιδόματα - Παροχές

 

  • Κάθε μήνα παρέχουμε συγκεκριμένο ποσό για έξοδα κυλικείου στους εργαζομένους των κεντρικών γραφείων και των γραφείων πωλήσεων.
  • Παρέχουμε συγκεκριμένο ποσό για τα έξοδα παιδικού σταθμού.
  • Σε περίπτωση γάμου ή γέννησης τέκνου, καταβάλουμε οικονομικό δώρο στον εργαζόμενο.
  • Μέσω του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων. Στις Σχολές Γονέων, παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη για να ανταπεξέλθει κανείς με επιτυχία στο δύσκολο ρόλο του γονέα.
  • Παρέχουμε εκπτωτικές κάρτες για μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και εκπτωτικές κάρτες για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων.
  • Με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Εργαζομένων, διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά μας Γραφεία, με στόχο την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών όλων των συναδέλφων ή συγγενών τους πρώτου βαθμού.

 

Παροχές ασφάλισης υγείας

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν, από την πρώτη ημέρα της πρόσληψής τους, σε ένα από τα δύο ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας που προσφέρουμε, το ένα εκ των οποίων είναι χωρίς κόστος για αυτούς. Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να ενταχθούν στο ομαδικό συνταξιοδοτικό ασφαλιστήριο της εταιρείας.

Άδειες

Παροτρύνουμε τους εργαζόμενους να λαμβάνουν όλη τη νόμιμη ετήσια άδεια που δικαιούνται βάσει νόμου και προϋπηρεσίας. Σε περίπτωση απουσίας λόγω ασθένειας, δικαιολογούμε 3 ημέρες ετησίως, είτε λαμβάνονται διακεκομμένες είτε συνεχόμενες, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικού από γιατρό.

Χώρος εστίασης

Στα κεντρικά μας γραφεία λειτουργεί εστιατόριο όλη την ημέρα και προσφέρει γεύματα και ροφήματα σε χαμηλές, προνομιακές τιμές για όλους τους εργαζόμενους.

Πρώτες ανάγκες & γιατρός εργασίας

O γιατρός εργασίας μας επισκέπτεται συγκεκριμένες ημέρες κάθε μήνα και είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει εν ώρα εργασίας. Οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητά του με ανακοινώσεις στο intranet της εταιρείας.

Ρυθμίσεις
Search NN Website