Προστασία - NN Hellas Ασφαλιστική Εταιρεία

Ασφάλεια

Η παρούσα ιστοσελίδα προορίζεται για ενημερωτικούς σκοπούς και παρέχει γενικές πληροφορίες για την ασφάλεια των δεδομένων σας και των συναλλαγών σας.

Στην ΝΝ Hellas καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη ασφάλεια για τα προσωπικά σας δεδομένα και συναλλαγές. Για εμάς, η προστασία των πελατών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας εργασίας. Παρά το πόσο σκληρά δουλεύουμε για την ασφάλειά σας, στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι, από τους οποίους μπορείτε να πάρετε κάποια μέτρα για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Στην ενότητα αυτή παρέχουμε γενικές πληροφορίες σχετικές με την διαδικτυακή σας ασφάλεια.

 • Πρότυπα και πρακτικές της NN Hellas
 • Επαλήθευση ιστοσελίδων
 • Προσωπική ασφάλεια

 

Πρότυπα και πρακτικές της NN Hellas

Σε ορισμένες περιπτώσεις η NN Hellas ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πώς μπορείτε να διακρίνετε ποια μηνύματα είναι από εμάς και ποια είναι ψευδή;

Όλη η επικοινωνία που θα λάβετε από την NN Hellas ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

 • Δε θα σας ζητήσουμε ποτέ να αποκαλύψετε προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου.
 • Δεν θα σας ζητήσουμε να μεταβείτε σε εξωτερικές ιστοσελίδες, όπου χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία εισόδου.
 • Σε όλη την επικοινωνία μας θα απευθυνόμαστε σε εσάς ονομαστικά.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχετε λάβει και ισχυρίζεται ότι είναι από την NN Hellas, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επαλήθευση ιστοσελίδων

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας μέσω ασφαλούς σύνδεσης και πως αυτή η ιστοσελίδα ανήκει πράγματι στην NN Hellas. Η ιστοσελίδα της NN Hellas είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμη και η διεύθυνση της ιστοσελίδας (URL) δεν περιέχει ορθογραφικά λάθη. Για παράδειγμα, το www.nnhellas.gr είναι σωστό, ενώ το www.Nnhellas.gr όχι!

Επαληθεύστε αν η σύνδεση στην ιστοσελίδα Επικοινωνία είναι ασφαλής:

 • Η διεύθυνση ξεκινά με https://

KAI

 • Γίνεται ασφαλής αποστολή και λήψη με κρυπτογράφηση (SSL)

 

Eαν η διεύθυνση ξεκινά με https://, στο παράθυρο της εφαρμογής θα εμφανίζεται ένα λουκέτο, το οποίο είναι ένδειξη της χρήσης έγκυρου πιστοποιητικού. Το εικονίδιο του λουκέτου ενδέχεται να εμφανίζεται διαφορετικά, ανάλογα με ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε. Π.χ:

Internet Explorer Internet Explorer

Google Chrome Internet Explorer

Mozilla Firefox Internet Explorer

Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο λουκέτου, θα πρέπει να εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το πιστοποιητικό ασφαλείας. Το πιστοποιητικό σας δείχνει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας. Θα πρέπει να δείξει το όνομα της NN Hellas. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα και η εγκυρότητα είναι σωστή.

Συνεργαζόμαστε με γνωστές αρχές πιστοποίησης, όπως Thawte (Symantec). Για την εξασφάλιση ασφαλούς διαδικτυακής επικοινωνίας και συναλλαγών, χρησιμοποιούμε σύγχρονους αλγόριθμους κρυπτογράφησης και μηχανισμούς επαλήθευσης.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί μια προειδοποίηση στο παράθυρο, λέγοντας πως υπάρχει κάποιο λάθος με το πιστοποιητικό της ιστοσελίδας ή την σύνδεση, παρακαλούμε κλείστε το παράθυρο της ιστοσελίδας και επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την εγκυρότητα της ιστοσελίδας της NN Hellas, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Security Certificate Security Certificate

 

Προσωπική ασφάλεια

Προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Στοιχεία όπως αριθμός λογαριασμού, κωδικός πελάτη, ψηφιακό πιστοποιητικό, κωδικός PIN, κωδικός εισόδου, σημαντικές ημερομηνίες και αριθμός ταυτότητας αποτελούν στοιχεία κλειδιά για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Ποτέ μην γράφετε, και μην αποκαλύπτετε τα στοιχεία αυτά σε τρίτα πρόσωπα ή στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Καταστρέψτε έγγραφα που περιέχουν προσωπικές σας πληροφορίες και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά δεδομένα που δημοσιεύετε σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων. Θυμηθείτε πως η προστασία του κωδικού πελάτη, ψηφιακής υπογραφής, κωδικού εισόδου και άλλα στοιχεία ασφαλείας είναι δική σας ευθύνη.

Προστατεύστε τον προσωπικό σας υπολογιστή

Η διαδικτυακή σας ασφάλεια είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με το πόσο ασφαλής είναι ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε. Προστατεύστε τον υπολογιστή σας για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του.

 • Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας εγκαθιστώντας την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού και τα διαθέσιμα πακέτα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπετε κακόβουλους χρήστες και κακόβουλο λογισμικό από το να εκμεταλλευτούν γνωστές αδυναμίες στο σύστημα του υπολογιστή σας.
 • Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα για ιούς (antivirus) για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ιούς και την εγκατάσταση κακόβουλων εφαρμογών. Ενημερώνετε τακτικά το πρόγραμμα antivirus με τις τελευταίες διαθέσιμες αναβαθμίσεις.
 • Εγκαταστήστε και ενημερώστε κάποιο πρόγραμμα anti-spyware.
 • Εγκαταστήστε προγράμματα που προέρχονται από ευρέως γνωστούς και αξιόπιστους προμηθευτές.

 

Προσοχή στα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 • Χρησιμοποιείστε φίλτρα για την αποφυγή λήψης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
 • Μην απαντάτε ποτέ σε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Ανοίγοντας ένα τέτοιο μήνυμα, ο αποστολέας ενημερώνεται για την εγκυρότητα της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Έτσι, τα μηνύματα spam που λαμβάνετε θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.
 • Αν τύχει και διαβάσετε ένα τέτοιο μήνυμα, ο γενικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!
 • Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συχνά δημοσιεύει εδώ νέα και οδηγίες για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αποφυγή εξαπάτησής τους μέσω του διαδικτύου.

 

Ρυθμίσεις
Search NN Website