Κάνουμε την ευεξία

και την καλή φυσική κατάσταση προνόμιο για όλους

Τώρα η ευεξία είναι προνόμιο όλων

Η φιλοσοφία Live Well βρίσκεται στον πυρήνα του τρόπου που βλέπουμε τη ζωή. Για εμάς η καλή υγεία είναι συνάρτηση τριών παραγόντων: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση, ευεξία. Αυτή η θεώρηση της ζωής βρίσκεται πίσω από το πρόγραμμα NN Privilege Club.

Το δημιουργήσαμε με διπλό στόχο. Από τη μία θέλαμε να επιβραβεύσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Και από την άλλη θέλαμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βάλετε κι εσείς τη φιλοσοφία Live Well στη ζωή σας.

Γι' αυτό συνεργαστήκαμε με μια σειρά από εταιρείες που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό: καταστήματα αθλητικών ειδών, σχολές χορού, γυμναστήρια, κέντρα διατροφής, ινστιτούτα αποκατάστασης, ακόμα και ξενοδοχεία. Ειδικές παροχές, αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις που ξεκινούν από 10% που φτάνουν έως 50% σας εξασφαλίζουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας χαρίσουν καλύτερη φυσική κατάσταση και ευεξία.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τους συνεργάτες του προγράμματος NN Privilege Club και τις παροχές που σας προσφέρουν.

 

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να διαμορφώσει ή να καταργήσει τα προνόμια και τις παροχές που περιγράφονται, χωρίς υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης στον ασφαλισμένο.

 

Ταξίδια

Οικογένεια

Search NN Website
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για μία καλύτερη εμπειρία πλοήγησης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ